21 червня 2022 року   відбулось засідання екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів.

Теми представлених кваліфікаційних робіт актуальні та спрямовані на розширення асортименту, удосконалення технологій харчоконцентратів, кондитерських  виробів та розширення виробництв кондитерських і харчоконцентратних підприємств України.

Першою була заслухана кваліфікаційна робота магістра Божко М.М. за освітньою програмою «Харчові технології» на тему : «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з в’язко-пластичного тіста з використанням рослинної сировини».

Після захисту магістрів відбувся захист міжкафедральної комплексної роботи на тему: «Будівництво харчоконцентратного підприємства в м. Ніжин». У комплексному проєктуванні брали участь три бакалавра двух кафедр: технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів та  управління бізнесом. Здобувачі Раснюк В.С. та Лохманчук Ю.С. (керівник- к.т.н., доц.кафедри ТХКМВіХ-Толстих В.Ю.), Куркан О.С. (керівники- д.т.н.,проф. Басюркіна Н.Й, к.е.н., ст. викладач Константинова Т.В.) представили цікаві розробки по отриманню концентратів борошняних виробів та дитячого харчування, оцінці безпечності їх виробництва, а також оцінку інвестиційної привабливості розробки і впровадження запропонованих технологій.

Здобувачі показали високий рівень підготовки, відповідність отриманих знань вимогам сучасності.

Успішно захистили кваліфікаційні роботи  всі  бакалаври та магістри  кафедри.
Екзаменаційна комісія вітає здобувачів з успішним захистом та бажає великих досягнень в майбутньому! А бакалаврів чекає на наступному рівні навчання на СВО « Магістр»!

MyCollages MyCollages (1)