Дисертації

3ac36729810519902ea41a55c8a10dd2

Докторcькі дисертації

Карнаушенко Лiдiя Iванiвна

Науковi основи процесiв зрушення i злежування сипучих матерiалiв

05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв

1986

Козлов Григорiй Федотович

Пiдвищення ефективностi хлiбопекарського виробництва на основi iнтенсифiкацiї процесiв тiстоготування

05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів

1990

Iоргачова Катерина Георгiївна Науковi основи технологiй кондитерських виробiв з використанням функцiональних рослинних добавок 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 2004
Лебеденко Тетяна Євгеніївна Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів 2016


Кандидатські дисертації
2437cb126600dd79ea508edef1ecaa39

Щелакова Раїса Павлівна Дослідження фізико-біохімічних властивостей кормових дріжджів в зв’язку з їх зберіганням 05.18.03 – зберігання зерна (елеваторно-складське господарство) та інших сільськогосподарських продуктів 1974
Пшенишнюк Георгій Федорович Процеси змішування та пластикації при двухстадійному приготуванні пшеничного тіста в хлібопекарському виробництві 05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв 1984
Погонцева Емілія Іванівна Розробка технології желейного мармеладу та печива з використанням молочної сироватки 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів 1986
Салавеліс Алла Дмитрівна Розробка технологій дієтичного желейного мармеладу з використанням харчових волокон і білкового збагачувача 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів 1991
Медведев Павло Вікторович  Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білка 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів 1992
Гордієнко Людмила Василівна Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням листяних овочів 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів 1993
Оюунчімег Чімеддоржійн Розробка технології желейних виробів на основі використання продуктів переробки обліпихи і модифікованих пшеничних висівок 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів 1994
Павловський Сергій Миколайович Розробка методів оцінки здатності до втікання сипучих матеріалів харчових виробництв 05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв 1994
Рибнікова Алла Володимирівна Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білків рослинного та тваринного походження 05.18.01 -технологія хлібопекарських, макаронних, кондитерських продуктів та харчоконцентратів 1995
Молодожен Юлія Борисівна Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту 05.18.01 -Технологія хлібопекарських, макаронних, кондитерських продуктів та харчоконцентратів 1996
Коркач Ганна Володимирiвна Розробка технологiї помадних цукерок з використанням сиропiв iз побiчних продуктiв круп′яного виробництва 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 1998
Калугіна Ірина Михайлівна Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів 1998
Лебеденко Тетяна Євгенiївна Розробка комплексних полiпшувачiв для хлiбопекарського виробництва 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 1998
Василевич Олена Вікторівна  Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів 1998
Солоницька Iрина Валерiївна Розробка технологiї хлiбобулочних виробiв пiдвищеної харчової цiнностi з використанням листових овочiв та зеленої маси амаранту 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 2001
Толстих Вiкторiя Юрiївна Розробка технологiї помадних цукерок з функцiональними рослинними iнгредiєнтами 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 2003
Банова Софія Іванівна Удосконалення технології збивних кондитерських виробів 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів 2003
Золотарьова Людмила Анатолiївна              Розробка технологiй желейних кондитерських виробiв з використанням фiтодобавок  05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів  2003
Шевченко Роман Іванович Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів 2003
Макарова Ольга Василівна Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів 2005
Козак Вікторія Миколаївна Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів 2009
Жидецька Інна Василівна    Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів 2009
Капетула Сергій Маркіянович Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів 2013
Соколова Наталія Юріївна Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екстрактів 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів 2013
Котузаки Олена Миколаївна Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів 2013
Іванова Ганна Станіславівна

 

Хвостенко Катерина Володимирівна

 

 

Аветисян Каріне Валеріївна

 

 

Розробка технології хліба на основі зернових сумішей

 

Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці

 

Удосконалення двошарового мармеладу з використанням крохмальних сиропів

 

05.18.01  – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентртатів

05.18.01  – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентртатів

 

05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів

 

 

2013

 

 

2015