Докторcькі дисертації
Карнаушенко Лiдiя Iванiвна |
Науковi основи процесiв зрушення i злежування сипучих матерiалiв |
05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв |
1986 |
Козлов Григорiй Федотович |
Пiдвищення ефективностi хлiбопекарського виробництва на основi iнтенсифiкацiї процесiв тiстоготування |
05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів |
1990 |
Iоргачова Катерина Георгiївна | Науковi основи технологiй кондитерських виробiв з використанням функцiональних рослинних добавок | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 2004 |
Лебеденко Тетяна Євгеніївна | Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | 2016 |
Щелакова Раїса Павлівна | Дослідження фізико-біохімічних властивостей кормових дріжджів в зв’язку з їх зберіганням | 05.18.03 – зберігання зерна (елеваторно-складське господарство) та інших сільськогосподарських продуктів | 1974 |
Пшенишнюк Георгій Федорович | Процеси змішування та пластикації при двухстадійному приготуванні пшеничного тіста в хлібопекарському виробництві | 05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв | 1984 |
Погонцева Емілія Іванівна | Розробка технології желейного мармеладу та печива з використанням молочної сироватки | 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів | 1986 |
Салавеліс Алла Дмитрівна | Розробка технологій дієтичного желейного мармеладу з використанням харчових волокон і білкового збагачувача | 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів | 1991 |
Медведев Павло Вікторович | Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білка | 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів | 1992 |
Гордієнко Людмила Василівна | Розробка технологій желейних кондитерських виробів з використанням листяних овочів | 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів | 1993 |
Оюунчімег Чімеддоржійн | Розробка технології желейних виробів на основі використання продуктів переробки обліпихи і модифікованих пшеничних висівок | 05.18.01 – технологія хлібопекарських, макаронних і кондитерських продуктів | 1994 |
Павловський Сергій Миколайович | Розробка методів оцінки здатності до втікання сипучих матеріалів харчових виробництв | 05.18.12 – процеси і апарати харчових виробництв | 1994 |
Рибнікова Алла Володимирівна | Розробка технології виробництва хлібобулочних виробів з підвищеним вмістом білків рослинного та тваринного походження | 05.18.01 -технологія хлібопекарських, макаронних, кондитерських продуктів та харчоконцентратів | 1995 |
Молодожен Юлія Борисівна | Розробка технології желейного мармеладу на основі використання продуктів переробки амаранту | 05.18.01 -Технологія хлібопекарських, макаронних, кондитерських продуктів та харчоконцентратів | 1996 |
Коркач Ганна Володимирiвна | Розробка технологiї помадних цукерок з використанням сиропiв iз побiчних продуктiв круп′яного виробництва | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 1998 |
Калугіна Ірина Михайлівна | Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів | 1998 |
Лебеденко Тетяна Євгенiївна | Розробка комплексних полiпшувачiв для хлiбопекарського виробництва | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 1998 |
Василевич Олена Вікторівна | Розробка технології борошняних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів | 1998 |
Солоницька Iрина Валерiївна | Розробка технологiї хлiбобулочних виробiв пiдвищеної харчової цiнностi з використанням листових овочiв та зеленої маси амаранту | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 2001 |
Толстих Вiкторiя Юрiївна | Розробка технологiї помадних цукерок з функцiональними рослинними iнгредiєнтами | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 2003 |
Банова Софія Іванівна | Удосконалення технології збивних кондитерських виробів | 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів | 2003 |
Золотарьова Людмила Анатолiївна | Розробка технологiй желейних кондитерських виробiв з використанням фiтодобавок | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 2003 |
Шевченко Роман Іванович | Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків | 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів | 2003 |
Макарова Ольга Василівна | Удосконалення технологій борошняних кондитерських виробів на основі композитних сумішей | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів і харчових концентратів | 2005 |
Козак Вікторія Миколаївна | Удосконалення технології і розширення асортименту цукрового печива з використанням вторинних продуктів харчової промисловості | 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів | 2009 |
Жидецька Інна Василівна | Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі | 05.18.01 – зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів | 2009 |
Капетула Сергій Маркіянович | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів | 2013 |
Соколова Наталія Юріївна | Удосконалення технології хлібобулочних виробів із пшеничного борошна з використанням хмелевих екстрактів | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів | 2013 |
Котузаки Олена Миколаївна | Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна | 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів | 2013 |
Іванова Ганна Станіславівна
Хвостенко Катерина Володимирівна
Аветисян Каріне Валеріївна
|
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей
Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці
Удосконалення двошарового мармеладу з використанням крохмальних сиропів
|
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентртатів
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентртатів
05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів і харчових концентратів
|
2013
2015 |