Клуби юних дослідників

r0beKhEP7Jk bAhVVeHfpvw

Студентські наукові гуртки

  • Історія розвитку та інноваційні технології хлібопекарського та кондитерського виробництва

(Наук.кер. – к.т.н., ст. викл. Котузаки О.М., к.т.н., ст. викл. Хвостенко К.В.)

  • Функціональні продукти – запорука здоров’я нації

(Наук.кер. – д.т.н., проф. Іоргачова К.Г., к.т.н., доц. Макарова О.В.)

  • Гурток технолога-початківця «Лабораторія смаку»

(Наук.кер. – к.т.н., ст. викл. Соколова Н.Ю., к.т.н., ст. викл. Аветісян К.В.)

Iqi7oKvpmB4-M9IR4mnRFM