Увага, найближчі конференції !
Дата | Конференції |
19 травня 2022 | International Web Conference on Food Choice & Eating Motivation (Portugal) |
05 липня 2022 | ICC2022 – Future Challenges for Cereal Science and Technology (Austria) |
12-13 вересня 2022 | “4th Edition of Euro-Global Conference on Food Science and Technology” FAT 2022 (Paris, France) |
27 вересня 2022 | 11th Central European Congress on Food and Nutrition – CEFood 2022 (Slovenia) |
20 жовтня 2022 | RETASTE: RETHINK FOOD WASTE Second International Conference (Greece) |
03 листопада 2022 | 7th International Food Safety Congress (Turkey) |
18-19 листопада 2022 | 4th Euro Global Conference on
Food Science & Technology (Rome, Italy) |
Викладачі, співробітники, аспіранти кафедри у 2017/2019 роках брали участь у 16 конференціях різного рівня – міжвузівських, міжнародних тощо:
- E-CONFERENCE on Food Texture and Rheology (ISEKI-Food Association,Vienna, Austria, 25-26.11.2019);
- International Conference on Technics, Technologies and Education ICTTE 2017, Yambol, Bulgaria, October, 2018, 2019;
- World Summit on Advancement in Food Science and Technology (FSciT-2019), Valencia, Spain, November 12-13, 2019
- International Scientific conference “Rural Development 2019: Research and Innovation for Bioeconomy» 26-28th September, 2019. Vytautas Magnus University, Lithuania;
- Міжнародній науково-практичній конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» (вересень 2018, 2019 р.), м. Одеса;
- Міжнародній науковій конференції «Техника и технология пищевых производств», (квітень 2018, 2019 р.), м. Могильов;
- Міжнародній науковій конференції мол. учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» (квітень 2018, 2019р.), м. Київ;
- Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», вересень 2018, 2019 р., м. Київ;
- Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (вересень 2018, 2019 р.), м. Київ;
- Міжнародній науково-практичній конференції «Використання заквасок в технології хлібобулочних виробів», м. Київ, 3 квітня 2019 р.;
- Науковій конференції науково-викладацького складу академії (2018, 2019 р., ОНАХТ Одеса.);
- Міжнародній науково-технічній конференції “Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції” листопад 2018, 2019 р., м. Київ;
- Конференції « Processing and packaging 2019», м. Київ, 28 лютого 2019 р.;
- Конференції «Виробництво і пакування кондитерських виробів», м. Київ, 14 листопада 2019 р.;
- Всеукраїнській науково-практ. конф. молодих учених і студ. з міжнар. участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», 2018, 2019 рр., м. Одеса (ОНАХТ).
- Всеукраїнській науковій конференції студентів «Харчові технології», 2018, 2019 р.
Викладачі та співробітники кафедри ТХКМВ і Х також приймають участь в організації
Міжнародної науково-практичної конференції
«Технології харчових продуктів і комбікормів»;
Всеукраїнської наукової конференції студентів «Харчові технології»;
Всеукраїнської конференції молодих учених, аспірантів і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя молоді».
Викладачі, співробітники, аспіранти кафедри у 2017 році брали участь у 18 конференціях різного рівня – міжвузівських, міжнародних тощо:
- International Conference on Technics, Technologies and Education ICTTE 2017 (Yambol, Trakia University – Stara Zagora October 19-20, 2017);
- 77-й Науковій конференції науково-викладацького складу академії (18-21 квітня 2017 р., ОНАХТ Одеса.);
- Международной научно-практической конференции «Продовольственная безопасность в контексте новых идей и решений» (г. Семей, 10 марта 2017 г);
- Міжнародній науковій конференції «Техника и технология пищевых производств», (20-21 квітня 2017 р., м. Могильов);
- Конгресі «Наука, питание и здоровье» (г. Минск, 8–9 июня 2017 г.);
- 83 Міжнар. конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем у XXI столітті» (м. Київ: НУХТ, 5-6 квітня 2017р.);
- ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах» (м. Київ: НУХТ, 26-27 квітня 2017 р.);
- Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» (м. Харків: ХДУХТ, 18 травня 2017 р.);
- Міжнародній науково-практичній конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (Київ, 13 вересня 2017р.);
- Міжнародній науково-практичній конференції «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» (Київ, 13 вересня 2017р.);
- Міжнародній наук.-практичній конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів» (м. Одеса, ОНАХТ, 25-30 вересня 2017 р.);
- Науково-практичному семінарі «Комплексна переробка рослинної сировини в харчові та кормові продукти» в рамках Х-ої Ювілейної міжнародної виставки “LABComplEX” (м. Київ, 17-19 жовтня 2017 р.);
- Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» (м. Київ, 7-8 листопада 2017 р.);
- V Міжнародній науково-практичній конференції «Інновації в управлінні асортиментом, якістю, та безпекою товарів і послуг» (м. Львів, 7 грудня 2017 р.);
- Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених і студентів «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді» (м. Харків: ХДУХТ, 06 квіт. 2017 р.);
- VІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» (м. Одеса, ОНАХТ, 29 верес. – 01 жовт. 2017 р.) та ін.
Викладачі та співробітники кафедри ТХКМВ і Х також приймають участь в організації
- Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів»;
- Всеукраїнської наукової конференції студентів «Харчові технології»;
- Всеукраїнської конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Проблеми формування здорового способу життя молоді».