2022 рік
Делі-Стоянова Світлана Геннадіївна Тема: «Проєктування цеху з виробництва булочних виробів на хлібозаводі в м. Ізмаїл Одеської області»
Раснюк Варвара Сергіївна Тема: «Будівництво харчоконцентратного підприємства в м. Ніжин»
Божко Марина Михайлівна Тема: «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з в`язко-пластичного тіста з використанням рослинної сировини»
2021 рік
Якимова Тетяна Василівна Тема: «Використання білкового концентрату насіння амаранту в технології борошняних кондитерських виробів при розширенні асортименту на підприємстві ТОВ «Сільпо-ФУД»
Сільвейстрова Катерина Володимирівна Тема: «Проєктування спеціалізованої пекарні з виробництва булочних виробів в м. Дніпро»
Меньшикова Юлія Вікторівна Тема: «Проєкт борошняного цеху кондитерської фабрики в м. Ізяслав»
Кос Інна Вікторівна Тема: «Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів з пребіотичними властивостями на ПП «Кос Інна»
Дашко Владислав Олегович Тема: «Проєктування спеціалізованого хлібозаводу з виробництва масових сортів хліба в м. Дніпро»
2020 рік
Подрушняк Вікторія Андріївна Тема: «Удосконалення технологій цукеркових виробів з пребіотиками»
Пеленкова Вікторія Олегівна Тема: «Використання побічних продуктів переробки рослинної сировини в технології кексів при розширенні виробництва ТОВ «Київське»
Половенко Ярослав Олександрович Тема: «Впровадження технології кексів підвищеної харчової цінності на підприємстві ТОВ «Київське»
Савченко Владислав Вікторович Тема: «Розробка сухої закваски для виробництва пшеничного хліба за прискореними технологіями»
Баюш Олена Сергіївна Тема: «Проектування макаронної фабрики з автоматизованою лінією для виробництва коротких виробів класу Екстра в м. Балта Одеської області»
Кубай Анастасія Володимирівна Тема: «Розширення виробництва СТ «Калина плюс» м. Бершадь з будівництвом борошняного цеху»
2019 рік
Дипломний проект
Свердликівська В.В. Тема: «Розробка технології здобних виробів підвищеної біологічної цінності та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г.В. в м. Одеса»
Мартинова А.С. Тема: «Розширення асортименту продукції на пекарні ТОВ «Власта КП» в м. Одеса за рахунок впровадження пшеничних виробів з використанням нехлібопекарських видів борошна»
Фурман А.С. Тема: «Удосконалення технології збивних виробів підвищеної харчової цінності при розширені виробництва на ТОВ ФІРМА «Грона»
Воднік О.С.
Коротаєва К.К. Тема: «Розробка технології кексів з впровадженням
нового асортименту на ПП ВТК «Лукас»
Шульга А.Р. Тема: «Розширення асортименту бісквітних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки нехлібопекарських культур»
Вінницький О.В. Тема дипломного проекту: “Розробка технології хліба на хмелевих заквасках спонтанного бродіння та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г. В. в м. Одесса.
Комплексна дипломна кваліфікаційна робота
Дипломна кваліфікаційна робота
Сортуренко М.В. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Проект впровадження хліба покращеної якості на пшеничних спонтанних заквасках на пекарні ТОВ «Модерн Трейд» в м. Одеса»
Амбросова Д.Д. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: “Використання плівчастих сортів пшениці в технології зернових галет”.
Шевцова Д.П. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології цукерок з синбіотичним комплексом»
Шпаковська С.О. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Використання сумішей в технології борошняних кондитерських виробів з пластичного тіста»
Нєнова Г.С. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології різних за текстурою вафель на основі використання борошна з екстра-м’якозерної пшениці»
Кваліфікаційна робота
Яківчук Я.В. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології галет на основі плівчастих сортів пшениці з впровадженням на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»
Мєдвєдь С.М. Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва вафельної продукції з використанням цільнозмеленого борошна з чорнозерної м’якої пшениці на підприємстві ФОП Станкова Н.О.»
Воєвудська Ю.З. Тема кваліфікаційної роботи: “Удосконалення технології нуги з підвищеною біологічною цінністю та зниженою цукроємністю»
Садченко І.Р. Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва підприємства ТОВ «Власта КП» з впровадженням нового асортименту східних солодощів на основі цукрозамінників»
Янчикова Л.І. Тема кваліфікаційної роботи: «Впровадження технології нуги з використанням рослинних протеїнових добавок при розширені виробництва на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»
2018 рік