Анотації на кваліфікаційні роботи магістрів

2022 рік

Делі-Стоянова Світлана Геннадіївна Тема: «Проєктування цеху з виробництва булочних виробів на хлібозаводі в м. Ізмаїл Одеської області»

Раснюк Варвара Сергіївна Тема: «Будівництво харчоконцентратного підприємства в м. Ніжин»

Божко Марина Михайлівна Тема: «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з в`язко-пластичного тіста з використанням рослинної сировини»

2021 рік

Якимова Тетяна Василівна Тема: «Використання білкового концентрату насіння амаранту в технології борошняних кондитерських виробів при розширенні асортименту на підприємстві ТОВ «Сільпо-ФУД»

Сільвейстрова Катерина Володимирівна Тема: «Проєктування спеціалізованої пекарні з виробництва булочних виробів в м. Дніпро»

Меньшикова Юлія Вікторівна Тема: «Проєкт борошняного цеху кондитерської фабрики в м. Ізяслав» 

Кос Інна Вікторівна Тема: «Розширення асортименту борошняних  кондитерських виробів з пребіотичними властивостями на ПП «Кос Інна»

Дашко Владислав Олегович Тема: «Проєктування  спеціалізованого  хлібозаводу з виробництва масових сортів хліба в м. Дніпро»

2020 рік 

Подрушняк Вікторія Андріївна Тема: «Удосконалення технологій цукеркових виробів з пребіотиками»

Пеленкова Вікторія Олегівна Тема: «Використання побічних продуктів переробки рослинної сировини в технології кексів при розширенні виробництва ТОВ «Київське»

Половенко Ярослав Олександрович Тема: «Впровадження технології кексів підвищеної харчової цінності на підприємстві ТОВ «Київське»

Савченко Владислав Вікторович Тема: «Розробка сухої закваски для виробництва пшеничного хліба за прискореними технологіями»

Баюш Олена Сергіївна Тема: «Проектування макаронної фабрики з автоматизованою лінією для виробництва коротких виробів класу Екстра в м. Балта Одеської області»      

Кубай Анастасія Володимирівна Тема: «Розширення виробництва СТ «Калина плюс» м. Бершадь з будівництвом борошняного цеху»

2019 рік

Дипломний проект

Свердликівська В.В. Тема: «Розробка технології здобних виробів підвищеної біологічної цінності та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г.В. в м. Одеса»

Мартинова А.С. Тема: «Розширення асортименту продукції на пекарні ТОВ «Власта КП» в м. Одеса за рахунок впровадження пшеничних виробів з використанням нехлібопекарських видів борошна»

Фурман А.С.  Тема: «Удосконалення технології збивних виробів підвищеної харчової цінності при розширені виробництва на ТОВ ФІРМА «Грона»

Воднік О.С.

Коротаєва К.К.  Тема: «Розробка технології кексів з впровадженням
нового асортименту на ПП ВТК «Лукас»

Шульга А.Р. Тема: «Розширення асортименту бісквітних напівфабрикатів з використанням продуктів переробки нехлібопекарських культур»

Вінницький О.В. Тема дипломного проекту: “Розробка технології хліба на хмелевих заквасках спонтанного бродіння та впровадження нового асортименту в пекарні-булочній ФОП Попова Г. В. в м. Одесса.

Комплексна дипломна кваліфікаційна робота

Заплітна Є.А.

Дипломна кваліфікаційна робота

Сортуренко М.В. Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Проект впровадження хліба покращеної якості на пшеничних спонтанних заквасках на пекарні ТОВ «Модерн Трейд» в м. Одеса»

Амбросова Д.Д.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: “Використання плівчастих сортів пшениці в технології зернових галет”.

Шевцова Д.П.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології цукерок з синбіотичним комплексом»

Шпаковська С.О.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Використання сумішей в технології борошняних кондитерських виробів з пластичного тіста»

Нєнова Г.С.  Тема дипломної кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології різних за текстурою вафель на основі використання борошна з екстра-м’якозерної пшениці»

Кваліфікаційна робота

Яківчук Я.В. Тема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології галет на основі плівчастих сортів пшениці з впровадженням на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»

Мєдвєдь С.М. Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва вафельної продукції з використанням цільнозмеленого борошна з чорнозерної м’якої пшениці на підприємстві ФОП Станкова Н.О.»

Воєвудська Ю.З.  Тема кваліфікаційної роботи: Удосконалення технології нуги з підвищеною біологічною цінністю та зниженою цукроємністю»

Садченко І.Р.  Тема кваліфікаційної роботи: «Розширення виробництва підприємства ТОВ «Власта КП» з впровадженням нового асортименту східних солодощів на основі цукрозамінників»

Янчикова Л.І.  Тема кваліфікаційної роботи: «Впровадження технології нуги з використанням рослинних протеїнових добавок при розширені виробництва на ТОВ «Солодка мрія – Вінниця»»

2018 рік

Ковальчук Д.С.

Деменська М.О.

Карпик Я.І.

Моргунова Ю.В.

Мишачова Г.І.

Аксьонов П.Е.

Шеремета О.Л.

Савенко К.В.

Алейнікова С.О.

Сімонова А.О.

Головняк В.О.

Варивода О.О.

Косінчук А.С.

Зеленюк Л.В.

Зантарая С.О.