Кафедра постійно приділяє увагу науково-методичної та навчально-виховної роботи. Викладачі кафедри активно працюють над розвитком нових форм і методів навчання, використовують кінофільми, презентаційні матеріали в лекційних курсів, плакати та інші засоби активного навчання.
Приділяється увага питанням ефективного застосування комп’ютерної техніки в навчальному процесі. Викладачами кафедри розроблено робочі програми дисциплін з урахуванням специфіки підготовки студентів різних технологічних спеціальностей. Одним з головних чинників, який характеризує високий рівень організаційної та науково-методичної роботи кафедри є забезпечення студентів підручниками, навчальними посібниками та іншою навчально-методичною літературою. Постійно проводиться робота по вдосконаленню банків завдань з дисциплін для оцінки знань, умінь і навичок студентів. Викладачі кафедри повністю забезпечують навчальними, робочими програмами і методичними, мультимедійними матеріалами курсів, які передбачені навчальними планами.
Всі наведені нижче методичні матеріали з дисциплін можна знайти в електронному варіанті за посиланням Центр дистанційного навчання
- Науково-дослідна робота студентів
– Методичні вказівки до лабораторних занять
– Методичні вказівки до самостійної роботи
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
- Матеріали для проведення комплексної контрольної роботи
- Практика виробнича
– Методичні вказівки до організації практики
- Проектування підприємств галузі
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
- Технологічний та хімічний контроль виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
– Конспект лекцій
– Методичні вказівки до лабораторних занять
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
- Технологія кондитерського виробництва
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Мультимедійні матеріали
- Технологія макаронних виробів
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
- Технологія харчових концентратів
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
- Технологія хлібопекарського виробництва
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
- Загальна технологія та технологія галузі
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
- Теоретичні основи харчових технологій
-Навчальна програма
-Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
-Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
- ТХВ (Технологія цукрового виробництва)
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
- ТХВ (Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів)
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
- Інноваційні технології галузі з КП
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до лабораторних занять
- Методика викладання у ВНЗ
- навчальна програма
- робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
– Мультимедійні матеріали
- Методологія наукових досліджень
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
– Мультимедійні матеріали
- Промисловий інжиніринг підприємств галузі з КП
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Вказівки до самостійної роботи студентів
– Мультимедійні матеріали
- Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Методичні вказівки до лабораторних робіт
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Мультимедійні матеріали
- Основи автоматизованого проектування
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до практичних робіт
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
- Стандартизація. Метрологія, сертифікація та управління якістю
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Методичні вказівки до практичних робіт
20.Основи наукових досліджень
– Навчальна програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Мультимедійні матеріали
- Технологічний інжиніринг підприємств галузі
– Навчальна програма
– Робоча програма
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Мультимедійні матеріали
– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів
- Управління якістю продукції у виробництві
– Конспект лекцій
– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)
– Вказівки до самостійної роботи студентів
Научно-техническая библиотека Одесской национальной академии пищевых технологий