Методичні матеріали


b7a70b13e4fbda2f5773574b45df8573Кафедра постійно приділяє увагу науково-методичної та навчально-виховної роботи. Викладачі кафедри активно працюють над розвитком нових форм і методів навчання, використовують кінофільми, презентаційні матеріали в лекційних курсів, плакати та інші засоби активного навчання.

Приділяється увага питанням ефективного застосування комп’ютерної техніки в навчальному процесі. Викладачами кафедри розроблено робочі програми дисциплін з урахуванням специфіки підготовки студентів різних технологічних спеціальностей. Одним з головних чинників, який характеризує високий рівень організаційної та науково-методичної роботи кафедри є забезпечення студентів підручниками, навчальними посібниками та іншою навчально-методичною літературою. Постійно проводиться робота по вдосконаленню банків завдань з дисциплін для оцінки знань, умінь і навичок студентів. Викладачі кафедри повністю забезпечують навчальними, робочими програмами і методичними, мультимедійними матеріалами курсів, які передбачені навчальними планами.

Всі наведені нижче методичні матеріали з дисциплін можна знайти в електронному варіанті за посиланням  Центр дистанційного навчання

 

  1. Науково-дослідна робота студентів

– Методичні вказівки до лабораторних занять

– Методичні вказівки до самостійної роботи

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

  • Матеріали для проведення комплексної контрольної роботи
  1. Практика виробнича

– Методичні вказівки до організації практики

  1. Проектування підприємств галузі

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

  1. Технологічний та хімічний контроль виробництва хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

– Конспект лекцій

– Методичні вказівки до лабораторних занять

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

  1. Технологія кондитерського виробництва

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Мультимедійні матеріали

  1. Технологія макаронних виробів

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

  1. Технологія харчових концентратів

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

  1. Технологія хлібопекарського виробництва

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

  1. Загальна технологія та технологія галузі

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

  1. Теоретичні основи харчових технологій 

-Навчальна програма

-Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

-Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

  1. ТХВ (Технологія цукрового виробництва)

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

  1. ТХВ (Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів)

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

  1. Інноваційні технології галузі з КП

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до лабораторних занять

  1. Методика викладання у ВНЗ
  • навчальна програма
  • робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

– Мультимедійні матеріали

  1. Методологія наукових досліджень

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

– Мультимедійні матеріали

  1. Промисловий інжиніринг підприємств галузі з КП

Навчальна програма

Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Вказівки до самостійної роботи студентів

– Мультимедійні матеріали

  1. Спеціальні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Методичні вказівки до лабораторних робіт

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Мультимедійні матеріали

  1. Основи автоматизованого проектування

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до практичних робіт

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

  1. Стандартизація. Метрологія, сертифікація та управління якістю

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Методичні вказівки до практичних робіт

20.Основи наукових досліджень

– Навчальна програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Мультимедійні матеріали

  1. Технологічний інжиніринг підприємств галузі

– Навчальна програма

– Робоча програма

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Мультимедійні матеріали

– Методичні вказівки до самостійної роботи студентів

  1. Управління якістю продукції у виробництві

– Конспект лекцій

– Матеріали для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань)

– Вказівки до самостійної роботи студентів

Научно-техническая библиотека Одесской национальной академии пищевых технологий