Підручники, навчальні посібники
Павловський С.М., Бабков А.В. Основи автоматизованого проектування: Лабораторні роботи в середовищі AutoCAD: Навчальний посібник. – Херсон: Гринь Д.С., 2018. – 388 с.
(Рекомендовано Вченою радою ОНАХТ як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів (протокол № 13 від 11 травня 2018 р.)
Проектування підприємств хлібопекарської промисловості: навчальний посібник / Г. Ф. Пшенишнюк, С. М. Павловський, Н. Ю. Соколова – Одеса: Астропринт, 2017. – 232 с. (Рекомендовано Вченою радою ОНАХТ як навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів (протокол № 7 від 29 листопада 2016 р.)
Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум / Т.Є. Лебеденко, Г.Ф. Пшенишнюк, Н.Ю. Соколова. – Одеса: “освіта України”, 2014. – 398 с. (гриф МОН)
Проектування підприємств кондитерської промисловості /К.Г. Іоргачова, Л.В. Гордієнко, В.Ю. Толстих, Г.В. Коркач – Одеса, «Сімекс-прінт», 2013 – 272 с. (гриф МОН)
Технологія кондитерського виробництва. Практикум. / К.Г. Іоргачова, О.В. Макарова, Л.В. Гордієнко, Г.В. Коркач. – Одеса, «Сімекс-прінт», 2011 – 208 с. (гриф МОН)
Козлов Г.Ф. Товароведение продовольственных товаров растительного происхождения. Учебное пособие. Ч.1./ Г.Ф. Козлов, А.Я. Каминский, Ф.Е. Дубровин – Одесса: Лерадрук, 2011.– 400 с.
Козлов Г.Ф. Товароведение продовольственных товаров животного происхождения. Учебное пособие. Ч.2./ Г.Ф. Козлов, А.Я. Каминский, Ф.Е. Дубровин – 3-е изд., перераб. и доп. – Одесса: Лерадрук, 2011.– 364 с.
Теоретичні основи товарознавства. Навчальний посібник/ Сердюк Л.В., Дубровін Ф.Є., Камінський А.Я., Козлов Г.Ф., Гайдукович Г.Є. – Роздільна: Лерадрук, 2008. – 340 с. – ISBN 966-8164-77-6.