Одеський національний технологічний університет

Одеський національний технологічний університет

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

  • Про нас
    • Склад кафедри
    • Історія кафедри
    • Наші випускники
    • Наша гордість
    • Перелік дисциплін
  • Абітурієнту
    • Умови вступу
    • Програми підготовки
  • Студенту
    • Каталог вибіркових дисциплін
    • Програма атестаційного іспиту
    • Методичні матеріали
    • Розклад викладачів
    • Графік консультацій
    • Заочна форма навчання
    • Лабораторії
    • Практика
    • Працевлаштування
    • Силабуси навчальних дисциплін
    • Робочі програми
  • Наука
    • Тематика наукових досліджень
    • Наукові школи та напрями
    • Розробки
    • Патенти
    • Конференції
    • Тренінги та семінари
    • Дисертації
    • Наукова робота студентів
    • Клуби юних дослідників
  • Публікації
    • Підручники
    • Монографії
    • Статті
  • Публічна інформація
    • Положення про кафедру
    • Дотримання доброчесності
    • Накази на затвердження тем дипломних проєктів та кваліфікаційних робіт
    • Графік роботи екзаменаційної комісії
    • Анотації на кваліфікаційні роботи магістрів
    • Дистанційне навчання
    • Порядок денний
  • Новини
  • Контакти
  • UA
  • RU

Розклад викладачів

 

Посилання на сайт:

https://www.rozklad.onaft.edu.ua/guest_dep.php?department=26

consulting_uk_kosultacia

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів

кабінет Д-216 на вул. Канатній

712-41-44, 11-44 (внутрішній зв'язок)
Одеський національний технологічний університет
  • Головний сайт
  • Сайт приймальної коміссії
  • Студентське життя
  • Розклад
  • Бібліотека

+38 (048) 712-40-88

вул. Канатна, 112, м. Одеса, 65039, Україна

вул. Дворянська, 1/3, м. Одеса, 65082, Україна

ONTU © 1902-2022