«Шоколад: за і проти”

Згідно плану роботи Інститута культури і мистецтв ОНТУ, 21 жовтня відбулась лекція доцента кафедри «Технологія зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів» Котузаки О.М. Тема лекції «Шоколад: за і проти”

Багато прихильників правильного харчування відносять солодке до забороненої їжі, адже вона може зашкодити фігурі та стану організму. Нерідко до списку таких продуктів потрапляє і шоколад, який вважається причиною зайвої ваги, проблемної шкіри, діабету та карієсу. Але, повірте, такі судження є помилковими, якщо йдеться про правильний продукт: натуральний, що не містить підсилювачів смаку та хімічних добавок. Як обрати хороший шоколад і чим він корисний, аргументи за і проти. Відповіді на ці, і інші, питання були розглянуті в ході лекції.

 MyCollages (7)