СВО Бакалавр спеціальність – 181 Харчові технології
ОСНОВИ АВТОМАТИЗОВАННОГО ПРОЕКТУВАННЯ
СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРОННОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
ТЕХНОЛОГІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА З КР
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ: ТЕХНОЛОГІЯ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА
ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ:ТЕХНОЛОГІЯ ХЛІБА,КОНДИТЕРСЬКИХ,МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ТЕХНОЛОГІЯ ХАРЧОКОНЦЕНТРАТНОГО ВИРОБНИЦТВА
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ, БЕЗПЕКА ТА ЕКОЛОГІЯ В ГАЛУЗІ (НАССР І GМР)
ПРОЄКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ З КП
ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ, ОБЛІК І ЗВІТНІСТЬ В ГАЛУЗІ
СВО Магістр спеціальність – 181 Харчові технології
МЕТОДОЛОГІЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
ПРОМИСЛОВИЙ ІНЖИНІРИНГ ПІДПРИЄМСТВ ГАЛУЗІ
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ І ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ З КП
СПЕЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБА, КОНДИТЕРСЬКИХ, МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ТА ХАРЧОКОНЦЕНТРАТІВ
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ГАЛУЗІ
Практика