Відкрита лекція в ОТФК ОНТУ

19 травня 2022року відбулася онлайн-зустріч зі студентами Одеського технічного фахового коледжу ОНТУ, на якій здобувачі прослухали лекцію за темою «Особливості виробництва різних за текстурою вафельних виробів» (доц. Макарова О.В.,
зав.лаб. Фатєєва А.С., студ. СВО «Магістр» 
Божко М.М.) та були ознайомлені з умовами вступу в 2022 році.
Попит диктує напрямки розвитку підприємств галузі, а робота технолога полягає в левітуванні між потребами і вподобаннями споживача та виробничими реаліями, здатності забезпечити випуск нової та високоякісної продукції завдяки зміні технологічних параметрів виробництва, інгредієнтів та їх співвідношення. Тож технолог повинен мати впевнене знання своєї справи та відповідний кваліфікаційний рівень, які, за умов Вашої наполеглевої праці і цілеспрямованості,  Ви можете отримати на кафедрі Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.
Під час зустрічі студенти отримали відповіді на усі свої запитання, зокрема щодо вступу до ОНТУ.

 MyCollages (1)