Лекція Коркач Г.В. на тему: Інноваційні функціональні інгредієнти для кондитерської промисловості

27 жовтня 2021 року відбулася лекція для студентів ОФТХ Одеського національного технологічного університету! Коркач Г.В. д.т.н. зацікавила судентів науковою роботою над приорітетними технологіями харчової промисловості і виробництвом харчових продуктів! Проблеми здорового харчування, оздоровчих продуктів, здорового образу життя викликали багато питань від майбутніх фахівців харчової промисловості. Після лекції викладачі кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів відповіли на всі запитання, які виникли у здобувачів остівти, щодо продовження навчання, отримання вищої освіти вже на базі навчально-наукових лабораторій ОНТУ!

MyCollages