Драчук Ірина Володимирівна
Закінчила Одеську національну академію харчових технологій у 1999 році. Свою трудову діяльність починала на Одеській кондитерській фабриці, пройшла шлях від робочої в борошняному цеху до головного технолога підприємства.
На данний час працюю провідним технологом комерційного відділу ТОВ «Дельта Вілмар СНД».
Мій вибір – це професія технолога, яка дуже затребувана на ринку праці, і яка не знає віку.
Я вважаю, що це стало можливим завдяки тим безцінним знанням і досвіду, який передали мені викладачі кафедри протягом всіх років навчання.
Я змогла успішно реалізувати себе на виробництві та стати справжнім професіоналом своєї справи.
Ільчішин Павло Миколайович
Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2012 році. На даний момент працюю начальником виробництва на ТОВ «Одеський хлібозавод №4».
З впевненістю можу заявити, що я отримав добрі знання і якісну підготовку. Моя спеціальність представлена в академії добре, є багато фахових предметів від яких залежить рівень затребуваності на ринку праці.
Основне, що запам’яталося – це простота у відносинах з викладачами та керівництвом кафедри. Відкрите та щире ставлення викладачів до нас, студентів, сприяло формуванню дружньої атмосфери у колективі, спрощувало проблемні ситуації та заохочувало до здобуття знань.
Орланюк Євгеній Анатолієвич
Закінчив Одеську національну академію харчових технологій у 2011 році. Після закінчення академії чотири роки працював на посаді начальника булочного цеху ПАТ «Луганський хлібозавод».
На даний момент працюю головним технологом у мережі кафе-пекарень “Одеська булочна”.
Рівень підготовки у академії відмінний. Викладачі академії висококваліфіковані, позитивні люди з високим рівнем самовіддачі. Хороша організація проведення занять, починаючи з приміщення і закінчуючи забезпеченням роздатковими матеріалами. Отримані знання надали можливість розвитку професійних навичок на роботі.
https://www.facebook.com/orlanyk/videos/233080245410330
Кеслер Михайло Наумович
Закінчив ОНАХТ у 2011-му році, і після чого майже одразу опинився у ролі технолога-стажера на одній із фабрик Кондитерської Корпорації “Рошен”.
На протязі 8 років встиг дійти до рівня головного технолога “Віницького молочного заводу “Рошен”.
У 2019-му році перейшов на роботу проектним інженером у компанію Tetra Pak, де і працюю зараз, і де важливими є знання про технологічні процеси, безпеку харчової продукції, організацію виробництва та багато іншого.
Серед багатьох дисциплін, які викладали в академії – вдалося винести головне – уміння системно мислити. Вчитися новому треба завжди і скрізь, так як кожна компанія унікальна, і рідко коли все буде так , як в підручниках, що не скасовує потреби у знанні класики.
Навчався в ОНАХТ в період з 2002 року по 2008 рік за спеціалізацією Технологія виробництва хлібобулочних, макоронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів за освітнім рівнем спеціаліст з 2010 року працює в Товаристві з обмеженою відповідальністю “Ковельський хлібокомбінат” на посаді головний інженер.