28 вересня 2022 року доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Толстих В.Ю. для бакалаврів 4 курсу з дисципліни «Технологія харчоконцентратного виробництва» було проведено відкриту лекцію на тему: «Загальна характеристика, класифікація та технологія виробництва чаю».

Студенти дізналися про особливості вирощування чаю, які кліматичні умови сприяють гарному зростанню та врожайності чайного дерева. Також було розкрите питання про світових лідерів по виробництву високоякісного чаю, стан ринку чаю в Україні та структуру його споживання. Лектор поділилася особливостями виробництва зеленого та чорного чаю, а також розкрила секрети виробництва жовтого, червоного та пресованого цегляного чаю лао-ча. Дана тема викликала інтерес як у студентів так і у викладачів кафедри ТХКМВіХ.

MyCollages (3)