ВЕБІНАР: Світові тренди в розробці асортименту хлібобулочних виробів

17 грудня 2020 року відбувся черговий он-лайн вебінар на тему:  “Світові тренди в розробці асортименту хлібобулочних виробів”, організований Lesaffre у співпраці з кафедрою ТХКМВ і Х, на якому були присутні як викладачі і здобувачі вищої освіти, так і випускники нашої кафедри, представники бізнесу. В ході вебінару, який проводив  керівник технологічного відділу Lesaffre Світлана Паливода, розглянуто важливий напрямок розвитку  хлібопекарської галузі, а саме основні напрямки розширення асортименту  хлібобулочних виробів у світі, заходи, спрямовані на покращення їх хімічного складу та задоволення потреб споживачів, покращення їх інформованості і підвищення попиту на нові види хлібобулочної продукції.
MyCollages