Лекція для студентів ОТФК ОНАХТ

24 березня 2021 року для студентів Одеського  технічного фахового коледжу Одеської національної академії харчових технологій була прочитана лекція на тему: «Нетрадиційні види макаронних виробів: цікаві факти та особливості виробництва» доцентом кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Макаровою О.В. та здобувачем СВО “Магістр” Божко М.М., на якій слухачі дізналися цікаві факти про історію походження макаронних виробів, пов’язані з ними традиції , особливості асортименту, вподобань та приготування макаронних виробів у різних країнах. Також було розглянуто fresh-pasta, способи виробництва макаронних виробів із безглютенових видів борошна, виробів, що не потребують варіння. Наприкінці зустрічі представники кафедри відповіли на запитання студентів ОТФК ОНАХТ, які виникли під час ознаймлення з викладеною інформацією, а також розповіли про умови вступу в ОНАХТ на навчання для здобуття СВО «Бакалавр».

MyCollages