Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція

15 вересня 2021 року в м. Київ відбулась VІІІ-а Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організаторами якої виступили – Національний університет харчових технологій, асоціація «Укркондпром» та компанія «АККО Інтернешнл». На конференції розглянуто широке коло питань з розвитку кондитерської галузі у сучасних умовах. Особливо цікавою була доповідь Балдинюка О.В., президента асоціації «Укркондпром», на тему: «Виклики розвитку кондитерської галузі в 2021 році». Також з докладом «Перспективи використання синбіотичних комплексів в технології вафельних виробів» виступила доцент кафедри Коркач Г.В.

20210921_132512