Наукова студентська конференція

30 березня на базі платформи ZOOM відбулось засідання секції “Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів” в рамках щорічної Наукової студентської конференції. На засіданні були присутні магістри, студенти третього курсу, аспіранти і викладачі кафедри, а також студенти і викладач ВСП Одеського технічного фахового коледжу ОНАХТ. Засідання відкрила к.т.н., доц. Котузаки О.М., яка підкреслила важливість проведення даних заходів, привітала всіх учасників. До уваги присутніх було представлено 9 доповідей, всі з яких супроводжувалися мультимедійними презентаціями. По закінченні кожної доповіді учасники засідання, студенти і викладачі мали можливість задавати питання і отримувати відповіді доповідачів про проведену ними наукову роботу. Дані заходи дають студентам можливість бути в курсі актуальних тем, проблем і дозволяє поділитися і вислухати шляхи їх вирішення або відтворення в життя. Це відмінна можливість обговорити свої ідеї з викладачами і “показати” себе. Участь у конференціях для студентів – це поштовх для саморозвитку, хороша можливість попрактикувати свої здібності до виступу на публіці і ведення дискусій і це, свого роду, підвищення кваліфікації майбутніх фахівців, що піднімає їх успішність і створює умови для майбутнього кар’єрного росту.

MyCollages