ПОРЯДОК ДЕННИЙ 2, 2022

від 23.09.2022

  1. Про особливості і перебіг навчального процесу в осінньому семестрі 2022/23 навч. року. (п.2 рішення ректорату від 13.09.2022 р.)

Макарова О.В.

  1. Про висунення студентської наукової роботи на конкурс студентських наукових робіт ОНТУ

Солоницька І.В.

  1. Про результати проведення конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів»

Котузаки О.М.

  1. Про результати прийому на СВО “бакалавр“ наоснові ОКР“Молодший спеціаліст”, на 1 курс СВО “бакалавр“ та СВО “магістр“ та профорієнтаційну роботу кафедри

Чабан А.Б., МакароваО.В., Фатєєва А.С.

  1. Затвердження плану відкритих лекцій провідних спеціалістів галузі та викладачів кафедри на 1 семестр 2022/2023 н.р.

Павловський С.М., Макарова О.В.

  1. Підсумки виробничої практики  здобувачів  СВО «Магістр»

Павловський С.М.

  1. Затвердження кураторів і т´ютерів факультету на 2022/2023 навч.рік

Макарова О.В.

  1. Про графік підготовки та план проведення 1 туру олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології»

Гордієнко Л.В.

  1. Інформація про рішення Вченої ради від 06.09.2022р (про профілактику правопорушень під час здійснення навчально-виховного процесута інше).

Макарова О.В.

  1. 10. Про дії у разі оголошення надзвичайної ситуації (розпорядження № 16-Р від 07.09.)

Макарова О.В.

  1. Різне
  • Про положення про порядок допуску к виконанню робіт і взаємодію з підрядними організаціями в галузі охорони праці, пожежної та екологічної безпеки ОНТУ
  • Про положення про систему управління охороною працею в ОНТУ
  • Про положення про штаб цивільного захисту ОНТУ

Макарова О.В.