Тренінг «Оцінка та коригування показників якості зерна та борошна»

З 2 по 5 червня 2021 р. співробітниками кафедр технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів та технології переробки зерна ОНАХТ спільно було проведено дев`яту сесію тренінгу «Оцінка та коригування показників якості зерна та борошна», в якій прийняли участь представники 16 підприємств зернопереробної та хлібопекарської галузі. Програма тренінгу включала в себе проведення лекцій, практичних майстер-класів та обговорення результатів в форматі круглих столів. Слухачі тренінгу мали змогу відвідати лабораторії кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів та в рамках проведення майстер-класів ознайомитись з методиками оцінки хлібопекарських властивостей борошна, реологічних властивостей пшеничного тіста та якості готових виробів. Представники міжнародних компаній Mühlenchemie (Німеччина), Chopin Technologies (Франція), Novozymes (Данія) також приймали активну участь у проведенні заходу та ознайомили учасників з сучасними тенденціями в питаннях фортифікації борошна, корегування його властивостей та новітнім обладнанням для оцінки його якості. За результатами заключного тестування усі слухачі отримали сертифікати учасників тренінгу, розширили базу своїх професійних контактів та підвищили кваліфікацію.

Запрошуємо усіх зацікавлених до участі у ювілейній (десятій) сесії щорічного тренінгу «Оцінка та коригування показників якості зерна та борошна» на базі ОНАХТ!

2

 

 

 

тренинг