Відкриття навчально-наукової лабораторії «Реології тіста та контролю якості хлібопродуктів»

15 серпня 2022 року на кафедрі відбулося відкриття навчально-наукової лабораторії «Реології тіста та контролю якості хлібопродуктів» аудиторія Д-205), створеної за участі та співпраці з “CHOPIN TECHNOLOGIES”(Франція), що входить в холдинг KPM Analytics, та ТОВ “SOC TRADE”. В рамках трьохсторонньої угоди ОНТУ про співпрацю з даними компаніями лабораторія була оснащена сучасним обладнанням для визначення хлібопекарських властивостей пшениці та борошна за реологічними властивостями утвореного тіста: приладом AlveoLab, млином CD1 та ін. Використання інноваційного лабораторного обладнання дозволить підвищити рівень наукових досліджень науковців і здобувачів СВО «магістр» університету та ефективність підвищення кваліфікації зернопереробників, виробників хлібобулочної, макаронної, борошняної кондитерської продукції під час участі у тренінгах «Оцінка та коригування показників якості зерна та борошна», що регулярно проводяться в рамках наукової школи «Розробка нових ресурсозберігаючих технологій виробництва хлібопродуктів і кондитерських виробів».

050

641