29 вересня 2017 року в рамках X Всеукраїнської конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Проблеми формування здорового способу життя молоді» відбулось секційне засідання кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
З докладами виступили:
- ВАФЕЛЬНІ ВИРОБИ ОЗДОРОВЧОЇ ДІЇ.
Паламарчук Б.В., студент ОКР «Магістр» ІІ курсу, Дубасова Л. С., студент ОКР «Магістр» кафедри ТХКМВ і Х
Одеська національна академія харчових технологій.
- РОЗРОБКА РЕЦЕПТУР КАВОЗАМІННИХ НАПОЇВ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ.
Ліщинська Ю.З., студентка 4 курсу кафедри ТХКМВ і Х
Одеська національна академія харчових технологій.
- ВИРОБНИЦТВО МАРМЕЛАДУ ІЗ НЕТРАДИЦІЙНИХ ВИДІВ СИРОВИНИ.
Богатирьов Ю.О., студент 4 курсу технологічного відділення
Одеський технічний коледж.
Також про тематику та результати своїх досліджень доповіли магістри 2 курсу, які займаються науково-дослідною роботою на кафедрі, Дешева К.О., Лиса В.В., Кольчак В.О., Загородня В.А., Ніколаєва Ю.В.
Голови – д-р техн. наук, професор, зав. кафедри ТХКМВ і Х Іоргачова К.Г.
канд. техн. наук, доцент кафедри ТХКМВ і Х Макарова О.В.,
Секретар – студент ОКР «Магістр» ІІ курсу факультету ТЗХКВ і Б Лиса В.В.