XVІІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» та Наукова конференція здобувачів вищої освіти

З 11 по 13 травня 2022 року в ОНТУ у дистанційному форматі проходила XVІІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу «Харчові технології» та Наукова конференція здобувачів вищої освіти

11 травня відбулось пленарне засідання конференції, на якому були присутні студенти і викладачі нашої кафедри. З вступним словом виступив ректор університету Єгоров Б.В. В рамках даного засідання було заслухано 4 усних доповідей, з яких доповідь − «Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням різних видів цільнозмеленого борошна на ТОВ «Одеський хлібозавод № 4»» була представлена магістром нашої кафедри Дашко В.О. сумісно з Томашпольскою Е.В. (наукові керівники – проф. Жигунов Д.О., доц. Солоницька І.В.)

12 та 13 травня робота конференції продовжилася виступами студентів різних факультетів. Від нашої кафедри з доповіддю «Доцільність використання псиліуму при виготовленні печива зі зниженим вмістом жиру» виступила магістр 2 курсу Божко М.М. (наукові керівники – проф. Іоргачова К.Г., доц. Хвостенко К.В.)

Засідання 13 травня почалось з оголошення результатів конкурсу постерів, згідно якого постер, підготовлений магістром 2 курсу нашої кафедри Божко М.М. «Особливості виробництва здобного печива зі зниженою енергетичною цінністю» (наукові керівники – проф. Іоргачова К.Г., доц. Хвостенко К.В.) зайняв 2 місце.

Проведення даних заходів, дає можливість студентам обмінятися науковими досягненнями й напрацюваннями, новими ідеями та досвідом, обговорити досягнуті наукові результати в ході живого спілкування з викладачами і “показати” себе.

MyCollages (1)

MyCollages (2)13