За період роботи екзаменаційної комісії з «21» червня 2022 р. по «23» червня 2022 р. проведено 3 засідання із захисту кваліфікаційних робіт в дистанційному режимі на платформі ZOOM при 100 % присутності членів комісії.
Було захищено 6 кваліфікаційних робіт магістрів, всі роботи представили до захисту здобувачі освіти факультету «Технологія зерна і зернового бізнесу» заочної форми навчання за СВО „Магістр” спеціальності 181 „Харчові технології” за освітньо-професійною програмою „Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”.
Було захищено 8 кваліфікаційних робіт бакалаврів, всі роботи представили до захисту здобувачі освіти факультету «Технологія зерна і зернового бізнесу» денної та заочної форм навчання за СВО „Бакалавр ” спеціальності 181 „Харчові технології” за освітньо-професійною програмою „Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів”.
Відбувся захист міжкафедральної комплексної кваліфікаційної роботи. У комплексному проєктуванні брали участь 3 здобувача освіти. Здобувачі освіти: Делі-Стоянова С.Г. ( керівник- к.т.н., доц.кафедри ТХКМВтаХ – Хвостенко К.В.), Хмельова Ю.І. ( керівник – д.е.н., проф., зав. кафедри УБ – Басюркіна Н.Й.), Русу О.О. (керівник – викладач циклової комісії спецдисциплін технологічного циклу І категорії ОТФК ОНАХТ Гришко Г.Ф.)

2 1