День кафедри

12 жовтня 2022 року у змішаному форматі відбувся День каферди Техногогії зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів. На заході були присутні студенти та викладачі кафедри та ОТФК ОНТУ, а також представники підприємств галузі та стейкхолдери (загалом майже 100 присутніх). Для всіх запрошених було проведено віртуальну екскурсію навчальними та тавчально-науковими лабораторіями кафедри, а також навчально-науковою лабораторією “Реології тіста та контролю якості хлібопродуктів”, яка була відкрита 15 серпня 2022 року. Також був представлений майстер-клас по виготовленню шоколадних виробів. Студенти підготували презентації з історії ОНТУ, кафедри та ОТФК ОНТУ. Між студентами  проведено творчий конкурс та вікторину “П’ять кроків до фаху”. Всі отримали море позитиву та зарядилися гарним настроєм.

MyCollages (4) MyCollages (5) MyCollages (6)