12 жовтня 2022 року у змішаному форматі відбувся День каферди Техногогії зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів. На заході були присутні студенти та викладачі кафедри та ОТФК ОНТУ, а також представники підприємств галузі та стейкхолдери (загалом майже 100 присутніх). Для всіх запрошених було проведено віртуальну екскурсію навчальними та тавчально-науковими лабораторіями кафедри, а також навчально-науковою лабораторією “Реології тіста та контролю якості хлібопродуктів”, яка була відкрита 15 серпня 2022 року. Також був представлений майстер-клас по виготовленню шоколадних виробів. Студенти підготували презентації з історії ОНТУ, кафедри та ОТФК ОНТУ. Між студентами проведено творчий конкурс та вікторину “П’ять кроків до фаху”. Всі отримали море позитиву та зарядилися гарним настроєм.