від 30.09. 2020
1.Доповідь Коркач Г.В. к.т.н., доц., докторанта 1 року навчання, про зміст індивідуального наукового плану роботи докторанта за темою дисертаційного дослідження « Науково – експериментальне обґрунтування та розробка технологій кондитерських виробів з синбіотиками» за спеціальністю 181 Харчові технології ( спеціалізація – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів).
Коркач Г.В.
2.Затвердження результатів науково-дослідної роботи за темою «Удосконалення технології кексів на дріжджах на основі використання вторинної переробки рослинної сировини»
Макарова О.В.
3. Затвердження Методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з курсу «Інноваційні технології галузі з КП» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» денної форми навчання – ТХКМВіХ
Макарова О.В.
4. Затвердження Конспекту лекцій з курсу «Інноваційні технології галузі з КП» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» ОПП – ТХКМВіХ
Макарова О.В.
5. Затвердження Конспекту лекцій з курсу «Спеціальні технології хліба, кондитерских, макаронних виробів та харчоконцентратів» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» ОПП – ТХКМВіХ
Хвостенко К.В.
6.Затвердження Конспекту лекцій з курсу «Теоретичні т а практичні проблеми в технологіях галузей» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» денної форми навчання – ТХКМВіХ
Макарова О.В.
7. Затвердження Методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні т а практичні проблеми в технологіях галузей» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» денної форми навчання – ТХКМВіХ
Макарова О.В.
8. Затвердження Методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з курсу «Спеціальні технології хліба, кондитерских, макаронних виробів та харчоконцентратів» для студентів спеціальності 181-харчові технології, галузі знань 18-виробництво та технології, СВО «Магістр» ОПП денної і заочної ф.н. – ТХКМВіХ
Хвостенко К.В.