ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю

Інформація щодо проведення секційного засідання “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” в рамках
XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю

«Проблеми формування здорового способу життя у молоді»

2 жовтня о 12.00 online на базі платформи ZOOM відбулось засідання секції “Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів” в рамках XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». У роботі секційного засідання взяли участь магістри І и ІІ курсу, студенти третього та четвертого курсу і викладачі кафедри, а також студенти і викладачі Одеського технічного фахового коледжу ОНАХТ. Відкриття засідання відбулося зі вступного слова доцента кафедри Котузаки О.М., яка підкреслила важливість проведення даних заходів, привітала всіх учасників, що зібралися для того щоб поділитися своїми науковими дослідженнями. До уваги присутніх було представлено 4 доповіді, які супроводжувалися мультимедійними презентаціями, після кожної з яких тривала жвава дискусія.  Студентські наукові конференції є невід’ємною формою висвітлення результатів спільної наукової роботи викладачів і студентів. Готуючись до таких заходів студенти глибше пізнають сутність досліджуваної проблеми, формують фахові компетенції і власний науковий стиль.

2

3